sportief wandelgroepsportief wandelgroep2Helaas moesten vijf wandelaars opgeven, maar Sportief Wandelgroep Zoetermeer kwam met maar liefst 108 wandelaars over de Via Gladiola in de Nijmeegse Vierdaagse. De wandelaars werden bejubeld en toegezongen door duizenden toeschouwers, een kippenvel moment voor de Zoetermeerse wandelaars.


Sportief Wandelgroep Zoetermeer is een zeer sociale groep, waar iedereen elkaar helpt. Zij worden begeleid door wandelcoach en oprichter van de groep Don Braad, en zijn rechterhand Nico Tetteroo, die dit al jaren belangeloos doen voor deze wandelgroep. Van het uitzetten van de trainingstochten tot het vullen van de sponsortassen, Don en Nico zetten zich met hart en ziel in voor de groep.
Voor de Afterparty op het Vakantiepark De Groene Heuvels op vrijdagavond kwam speciaal huiszanger Simon langs om alle vermoeide maar trotse wandelaars nog eens toe te zingen. Zaterdagochtend is na het afscheidsontbijt een ieder weer met een fijn gevoel richting Zoetermeer gereden.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-