EDT6289-ed-1-web

Het complete team van Enjoy & Deploy Taverzo

Enjoy & Deploy Taverzo treft in de derde ronde van de Europa Cup de Belgische kampioen Logis Auderghem. De Belgen hebben nestor en zevenvoudig deelnemer aan de Olympische Spelen, Jean Michel Saive binnen de gelederen. Tijdens de kwalificatie voor een plek bij de laatste 16 was Jean Michel Saive samen met Yannick Vostes verantwoordelijk voor 8 winst partijen. Beiden heren verloren beiden slechts 1 partij, op positie 3 werd echter geen winst geboekt door de 18 jarige Merkcx.

jean-michel-saive-01In deze speelronde kwalificeert de winnaar van het treffen tussen Enjoy & Deploy Taverzo en Logis Auderghem zich voor een plek bij de laatste 8. De strijd wordt beslist in een directe knock-out ronde in het weekend van 21-23 november in Zoetermeer.

De Zoetermeerse ploeg heeft voor de Europa Cup de beschikking over Kang Donghoon, Benedek Olah, Rajko Gommers en Yang Ming. Trinko Keen, die dit seizoen zijn bijdrage levert aan de begeleiding van het team Enjoy & Deploy maakt de selectie compleet. Roel Bogie zal door zijn deelname aan een internationaal jeugdtoernooi afwezig zijn.

Coach Martin Brinkhoff: “Natuurlijk is het een prachtig affiche, maar tegelijk ook een zware loting. Een mooie uitdaging voor ons team om de strijd aan te gaan met dit topteam.” Teammanager Ruud van Graafeiland laat weten direct aan de slag te gaan met alle betrokkenen om deze wedstrijd te organiseren: “Met deze tegenstander verwachten we een prima sfeer en een volle bak”.

Trinko Keen trof Jean Michel Saive de nodige keren en reageert op de loting: “Hier kijk ik naar uit, Saive was ruim 500 dagen de nummer één van de wereld. En is tot op de dag van vandaag één van de grootste ambassadeurs voor de tafeltennissport"

 

Foto’s:

Enjoy & Deploy Taverzo - Elsbeth Parmentier

Jean Michel Saive - Logis Auderghem

-advertenties-

-goede doel-