Joyce-zilver

 

In het warme zwembad van de Veur in Zoetermeer werden zaterdag 23 november de technische figuren gezwommen voor de regiokampioenschappen synchroonzwemmen van regio  West van de KNZB. Het uitvoeringengedeelte is in 2014 en beide delen tellen 50% mee.

RegiokampioenschapGelijktijdig was er de mogelijkheid limieten voor de nationale kampioenschappen 2014 te halen, waarvoor de zwemsters 2x een limiet moeten halen. Tevens konden er wedstrijddiploma’s behaald worden.

Voor de deelneemsters en coaches van WVZ was het een geslaagde wedstrijd. Bij de leeftijdsgroep AGE I (13 e/j)  behaalden Kate Jutte, Ioana  Raducanu, Floor Speckens, Brechtje Spierings, Marjet van Ginkel en Fiene van Wijk hun limiet. Floor en Fiene behaalden tevens hun diploma.

Bij de leeftijdsgroep AGE II (15 e/j) behaalde Sandra van Halm Braam haar limiet en Anja Pantelic haar diploma. Bij de junioren behaalde Joyce van Leeuwen haar limiet met hoge punten waardoor ze ook de tweede plaats behaalde en de zilveren medaille omgehangen kreeg.

Bij de senioren wordt het al een gewoonte: Nadine Struijk goud en Marijke Toorop zilver en ook hun limiet vanzelfsprekend. De coaches Tonneke van Rooijen, Yvonne van Leeuwen, Michelle Dekker en Chantal Ouwerschuur gingen zeer tevreden naar huis na deze resultaten!

-advertenties-

-goede doel-