EDT2762-ed-1-web

Tafeltennis - De 18 jarige Rajko Gommers van het Zoetermeerse Enjoy & Deploy Taverzo gaat begin december naar WK Tafeltennis voor junioren in Rabat, Marokko.  Aangezien het Nederlands team niet bij de beste 5 van Europa zit, mag Nederland geen team afvaardigen naar Rabat. Naast alle spelers die deelnemen aan het teamtoernooi mogen de beste 14 spelers op de wereldranglijst  meedoen.

Afgelopen weekend kreeg Gommers te horen dat zijn selectie een feit is, samen met de uit Leiden afkomstige Kim Vermaas reist hij begin december af naar het WK.

In de eredivisie behaalde Rajko Gommers samen met zijn teamgenoot andermaal een overtuigende overwinning tegen Westa, de Limburgers uit Wessem. Alleen Jan Zibrat liet een punt liggen tegen oud-Taverzo speler Boris de Vries. Door de 5-1 overwinning staat het Zoetermeerse eredivisieteam soeverein aan de leiding, 2 wedstrijden voor het einde van de eerste periode. In het nieuwe jaar strijden de beste 6 teams verder om het landskampioenschap.

De spelers van de landskampioen hebben een druk internationaal programma. Deze week nemen Borna Kovac en Rajko Gommers deel aan het Duits Open in Berlijn en zondag 17 november staat in Zoetermeer de eredivisiewedstrijd tegen Smash’70 op het programma.

-advertenties-

-goede doel-