EDT1786-ed-1-web

Het tafeltennisteam van Enjoy&Deploy Taverzo uit Zoetermeer heeft na 6 van de 9 speelrondes met 31 winstpartijen zo’n grote voorsprong op de concurrentie, dat er 4 teams zijn die niet meer het aantal van 31 gewonnen wedstrijden kunnen behalen.

 EDT2022-ed-1-webDe jongste speler uit het team is Rajko Gommers: “Uiteraard zijn we blij met de koppositie in de eredivisie. Martin Brinkhoff heeft het goed gedaan als invaller en Jan Žibrat is echt moeilijk te verslaan. Borna en ikzelf zijn af en toe nog op zoek naar de scherpte. Ik liet gisteren mijn kansen in de partij tegen Gerben Last liggen, maar wist me vandaag tot tweemaal toe terug te vechten in de wedstrijd. Naast de competitie kunnen we ons nu gaan richten op de internationale toernooien. Jan Žibrat gaat deze week naar het Pools Open en Borna Kovač en ik zullen deelnemen aan het open Duitse in Berlijn.”

10 November staat de thuiswedstrijd tegen de traditionele concurrent Wijzenbeek Westa op het programma in Zoetermeer. Coach Martin Brinkhoff plaatst nog wel een kanttekening bij de gespeelde wedstrijden: “We merken dat veel teams in deze fase van de strijd hun sterkste speler sparen tegen ons. Enerzijds snap ik dat, maar vind ik het ook zonde. Dit zijn kansen voor de goede spelers in de eredivisie om te bewijzen dat ze niet onderdoen voor de spelers uit ons team.”

Foto's: Elsbeth Parmentier

-advertenties-

-goede doel-