FTMpersZondag 3 november is weer het event Feel the motion bij SnowWorld Fitness Zoetermeer. In deze vijfde editie staan naast een bekende Italiaanse buitenlandse presenter Luciano Mottola, Aneudi Cabral en Nike presenter Lars Schuijling om te mixen en te dansen.

Aneudi Cabral

De liefde voor dans begon al vroeg voor de Arubaanse danser, presenter en choreograaf Aneudi.

Hij volgde verschillende dansopleidingen en won prijzen zoals de TTT international presenter contest en de ‘Rookie of the year’. Ook danste hij in MTV beach house in Mallorca en ook verzorgde Aneudi o.a. choreografieën voor de ‘Koningin van de Benelux’. Aneudi danst ballet, jazz, modern, hiphop and Latin dance styles, zoals ook op FEEL THE MOTION. Aneudi ademt dans en energie. In zijn Latin heat laat hij je dansen en genieten. De live mix van dj Larz maakt de eerste les helemaal een tropisch feestje!

Luciano Mottola

De Italiaanse presenter Luciano Mottola won al op zijn 21e een Italiaanse presenter wedstrijd. In de afgelopen jaren is hij op vele conventies geweest in Frankrijk, Engeland, Nederland, Duitsland, Spanje, Marokko, Bulgarije Hongarije, Polen, Rusland, Japan en natuurlijk in zijn eigen land. Na zijn debuut in Nederland op FEEL THE MOTION is hij op verzoek terug! Zijn step was leuk en vernieuwend en hij liet zien dat hij goed is in zijn vak! Kom en ervaar de Italiaanse energie en probeer zijn stepmoves te volgen!

Larz

Met 20 jaar nationale en internationale ervaring als presenter in aerobics, steps en hiphop is Lars Schuijling (Larz) een alom bekende en gerespecteerde presenter, trainer en choreograaf. Ook is Larz is vele jaren achter elkaar verkozen tot presenter van het jaar, de hoogste onderscheiding voor instructeurs in de aerobicwereld. Larz staat garant voor een feestje waarbij zijn stepmoves echte breinkrakers zijn. Als dj zal hij de les van Aneudi natuurlijk een extra boost geven en met zijn afsluitende step zal Larz  zorgen voor een spetterende afsluiting van FEEL THE MOTION!

SnowWorld fitness biedt alle faciliteiten die nodig zijn om lekker te kunnen sporten.

Voor meer info en kaarten: www.feelthemotion.nl

-advertenties-

-goede doel-