20150115 Tekenen overeenkomst SEGymnastiekvereniging Pro Patria Zoetermeer en kledingleverancier SportEmotion uit Barendrecht hebben vorige week zondag tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de vereniging een samenwerkingsovereenkomst getekend. Rob Deenen, directeur van SportEmotion en Jerry van der Ziel, voorzitter van Pro Patria, ondertekenden de overeenkomst in de Turnhal van de vereniging.

De vereniging en SportEmotion tekenden een contract voor twee jaar. SportEmotion blijft daarmee de vaste kledingleverancier van de vereniging. Daarnaast sponsort SportEmotion de wedstrijdkleding (turnpakjes en trainingspakken) voor de hoogste afdelingen van turnen dames en trampolinespringen.

“SportEmotion past bij de uitstraling en de doelstellingen en de ambities van de vereniging” zegt verenigingsvoorzitter Jerry van der Ziel. Van der Ziel is enthousiast over de meerjarige overeenkomst: “Met deze overeenkomst kunnen we onze sporters kwalitatief goede kleding aanbieden en ontwikkelen we samen met SportEmotion een kledinglijn voor de gehele vereniging”.

SportEmotion is één van de grootste (web)winkels in Nederland op het gebied van turnen en zwemmen. In de showroom in Barendrecht verkopen zij diverse merken die ze ook via het Internet aanbieden. SportEmotion heeft meer dan 20.000 artikelen op voorraad en levert kleding aan bedrijven, verenigingen en particulieren.

Ook SportEmotion is zeer verheugd dat het met GV Pro Patria een 2-jarige overeenkomst heeft afgesloten als exclusieve kledingleverancier. Rob Deenen van SportEmotion: “Na enkele inspirerende gesprekken zaten we al snel op een lijn. Pro Patria is ambitieus en werkt aan een eenduidige uitstraling met een kledinglijn die nog jaren geleverd kan worden. We zijn blij hieraan mee te kunnen werken”.

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-