sport 55Het programma van 55+ Sportief biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met verschillende sporten. Voor alle activiteiten geldt dat de trainer het tempo en de bewegingen afgestemd op het persoonlijke niveau van de deelnemers. Iedereen kan daarom mee doen! Bovendien is sporten met leeftijdsgenoten erg gezellig. Ontspanning, plezier en gezelligheid staan bij 55+ Sportief centraal, dus probeer eens een van de activiteiten!

Sportmiddag

Op zaterdag 17 januari verzorgt 55+ Sportief een sportinstuif in de Noord-Westerhal. Dit is een gezellige sportieve middag waarbij u verschillende sporten kunt uitproberen of gewoon een kijkje kunt komen nemen en kennismaken met de verschillende sportaanbieders. Deze editie staan de sporten badminton, volleybal, sneeuwfit, tafeltennis, gymfit, sterker staan en bridge centraal. Wilt u vrijblijvend kennismaken met (een van) deze sporten? Kom dan gezellig langs! Entree is gratis en u hoeft zich niet van te voren aan te melden. De deuren gaan om 13.30 uur open en rond 14.00 uur starten de eerste activiteiten.

Introductieprogramma januari-maart 2015

Bent u op zoek naar een actieve en gezonde vrijetijdsbesteding? Diverse sportclubs openen van januari tot en met maart hun deuren zodat u voordelig en vrijblijvend kennis kunt komen maken. Omdat u zelf een keuze maakt uit een of meer introductieles(sen) vindt u de sport die bij u past! Hebt u lange tijd niet gesport of helemaal geen sportervaring? Juist dan kunt u meedoen! U kunt inschrijven voor een of meer sporten en zowel voor aparte lessen als meer lessen. Alle combinaties zijn mogelijk!

Heeft u vragen over 55+ Sportief? Dan kunt u ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

 http://propatria.nl/default.asp?ElementID=1

 http://www.svphoenix.nl/

http://www.svdwo.nl/

http://www.sg-wzc.nl/

http://www.taverzo.nl/overzicht

www.tomonokai.nl

http://www.yvz.nl/

http://www.zoetermeerpanters.nl/

-advertenties-

-goede doel-