Taverzo-Tafel-TENNISteamAankomend weekend staat er een dubbel programma op de agenda voor het tafeltennisteam van Enjoy&Deploy Taverzo. In de eredivisie zal zaterdagavond hekkensluiter tafeltennis Zwolle de tegenstander zijn. Vanaf 18:00 zullen de spelers, scheidsrechters en de pupil van de week worden voorgesteld aan het publiek en zal de wedstrijd aanvangen.  Om de prestatie in het najaar te herhalen moet er nog heel wat gebeuren aan Zoetermeerse zijde. Na de goede tegenstand van FvT Rotterdam en redelijk herstel tegen Seat&Meet DTK’70 is een grote overwinning nodig om weer in de buurt van de concurrenten te komen.

Coach Martin Brinkhoff, afgelopen week nog actief in het tweede kan zeer waarschijnlijk slechts beroep doen op 3 spelers. Sparringpartner Yang Sen heeft zijn komst vooralsnog moeten uitstellen omdat de vereiste papieren door de festiviteiten rondom het Chinese nieuw jaar waarschijnlijk niet op tijd zullen arriveren.

Teammanager Ruud van Graafeiland: “Stiekem ga je er toch een beetje rekening mee houden dat een speler op tijd hier is, dus jammer is het wel, ondanks dat we de risico’s kenden. Mede daarom hebben we dit jaar ook een uitgebreide teamlijst. Yang Sen is nog steeds welkom als de papieren alsnog rond komen om mee te trainen op Papendal.” Ook bij de bezoekers bestaat er de nodige onzekerheid door het blessureleed bij kopman Jelle Bosman, hij heeft de training inmiddels weer hervat, maar of hij wedstrijdfit is, valt nog te bezien.

Hugo Roggeveen is pupil van de week en zal plaats nemen op de bank bij Taverzo. DiscoBebber.net verzorgt de muziek en de toegang voor de wedstrijd is gratis. De zaal aan de Dorpstraat 33a te Zoetermeer is ruim voor aanvang van de wedstrijd geopend.

Zondag 24 februari spelen zowel het eerste als het tweede team van Enjoy&Deploy Taverzo mee in de tweede ronde van de beker. Beide teams spelen bij FvT in Rotterdam. Saillant detail, het tweede herenteam dat knap ten koste van de reserves van Scyedam de 2e ronde bereikte treft daar wederom de spelers van Tafeltennis Zwolle. Belangrijkste concurrenten voor een finaleplek voor het eerste team zijn Smash’70 en Scylla.

-advertenties-

-goede doel-