taverzo-1edamesteam

Het 1e damesteam van Taverzo

Enjoy & Deploy Taverzo 2 – Scyedam 3
In poule F van de derde divisie stond er een (om meerdere redenen) bijzondere wedstrijd op het programma. Martin Brinkhoff maakte zijn debuut in het ‘tweede’ team van Taverzo en mocht meteen aantreden tegen mede eredivisiecoach Luc Janssen. In de eerste partijen van de wedstrijd tussen Enjoy & Deploy Taverzo 2 en Scyedam pakten Mark Spaargaren en Dario Prodanovic namens Scyedam de eerste overwinningen. In de derde partij was het Brinkhoff die als eerste iets terug deed. In zijn partij tegen Luc Janssen was debutant Brinkhoff met 3-0 te sterk voor zijn collega coach. Na deze eerste overwinning verloor het duo Brinkhoff/Geeraerts de spannende dubbelwedstrijd van Spaargaren/Prodanovic. Elten Roos verloor na de dubbel zijn tweede partij van de dag tegen Mark Spaargaren. Bij een 1-4 stand gaven de Zoetermeerders gas, en hoe. De achterstand werd dankzij twee overwinningen van Quinten Geeraerts, een overwinning van Elten Roos en nog twee overwinningen van Martin Brinkhoff omgebogen tot een 6-4 overwinning. Met deze overwinning staan de heren van Enjoy & Deploy Taverzo op een tweede plaats met slechts één punt achterstand op BKS/Sittard.

Enjoy & Deploy Taverzo 1 – Scyedam 1
Voor de Enjoy & Deploy Taverzo dames in de eerste divisie stond er wederom een zware wedstrijd op het programma, tegenstander was dit keer Scyedam. Net als voorgaande weken moesten Inge van der Gaag, Esther Janssen en Francisca Davits de overwinning aan de tegenstander laten. Charell Schoonbrood, Daniëlle Schoeber en Patricia Smith-Zwartjens trokken met een ruime 10-0 overwinning huiswaarts. De eindstand doet vermoeden dat het een walk-over was voor de dames uit Schiedam, maar dat was (gelukkig voor de thuisploeg) niet het geval. Ester Janssen was dit keer erg dichtbij een overwinning op Patricia Smith-Zwartjens en ook Inge van der Gaag had (enkele kleine) kansen. Met wederom een nederlaag staan de dames van Enjoy & Deploy Taverzo onderaan in poule A. Met slechts één punt in drie wedstrijden lijkt handhaving een onmogelijke opdracht tijdens het eerste seizoen op het een-na-hoogste niveau.

Enjoy & Deploy Taverzo 2 – Docos-wolkyshop.nl 2
Het tweede damesteam van Enjoy & Deploy Taverzo doet het beter in haar eerste seizoen in de tweede divisie. Tegenstander in de derde wedstrijd waren de (jonge) dames van Docos. De thuisploeg begon wat stroef tegen Ariana Sarmastzada, Sabine Brand en Edina Bibuljica. De eerste twee wedstrijden gingen verloren, waarna Claudia Lin het eerste punt wist te pakken tegen Edina Bibuljica. In het dubbelspel was het duo Overbeeke/Indewey-Gerlings in vijf spannende games te sterk voor het duo Sarmastzada/Brand. De twee wedstrijden na de dubbel werden eerlijk verdeeld, waarna de zevende wedstrijd werd verloren. Net als de heren zette Sonja Riemersma, Claudia Lin en Wianka Overbeeke een eindsprint in. Alle drie de dames wisten hun laatste wedstrijd te winnen waardoor er uiteindelijk een 6-4 overwinning op het scorebord stond. Na deze tweede overwinning op rij staat het tweede damesteam van Enjoy & Deploy Taverzo op een derde plaats in poule B. Achter De Treffers (R) en Disnierats, beide teams zette driemaal erg duidelijke uitslagen neer, lijken de dames uit Zoetermeer voorlopig ‘the best of the rest’.

-advertenties-

-goede doel-