PosterNRTZoetermeer2013Van zondag 24 februari tot en met vrijdag 1 maart organiseert Tenniscentrum Meerzicht een open jeugd tennistoernooi. De bedoeling is om leuke tenniswedstrijden te spelen in de vakantie.

Iedereen mag meedoen, ook al ben je geen lid van een tennisvereniging, de wedstrijden tellen namelijk niet mee voor de ranglijst/ranking.

tennis-kindEr zijn verschillende onderdelen, single en dubbel wedstrijden, voor zowel jongens als  meisjes. Alles onderverdeeld naar leeftijdscategorieën t/m 9 jaar, t/m 11 jaar,12+, 14+ en 16+ jaar.

Alle wedstrijden zullen overdag gespeeld worden, waarbij ieder kind per onderdeel minimaal 2 echte wedstrijden speelt. Een wedstrijd wordt gespeeld om 2 gewonnen sets.

De kosten per deelname bedraagt € 10,- per onderdeel en hiervoor krijgen alle kinderen die meedoen een attentie.

Aanmelden voor het tennistoernooi kan nog tot en met woensdag 20 februari via www.toernooiklapper.nl of via: www.tenniscentrummeerzicht.nl          

De wedstrijden worden gespeeld op de 6 binnen tennisbanen van Tenniscentrum Meerzicht, gelegen aan het het Zalkerbos 320. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-