PosterNRTZoetermeer2013Van 2 tot en met 10 maart wordt in Tenniscentrum Meerzicht het 2e Nationaal Ranglijst Toernooi ** Zoetermeer georganiseerd. Dit toernooi wordt georganiseerd door Tenniscentrum Meerzicht in samenwerking met Tennisvereniging De Metselaars uit Scheveningen.

Een Nationaal Ranglijst Toernooi is bedoeld voor de (sub) top van de Nederlandse tennissport, dit soort toernooien zijn de springplanken voor de toekomstige Nederlandse toppers.

Door het spelen van dit soort toernooien kunnen deze spelers punten halen voor de nationale ranglijst en hoe meer punten, hoe hoger op de ranglijst en hoe dichter bij de deelname aan de landelijke en internationale (ATP) toernooien.

Zowel bij de heren als bij de dames hebben zich al enkele spelers aangemeld, welke momenteel in de top 30 van Nederland staan. Bij de dames heeft zich de finalist van vorig jaar zich aangemeld, Roos van der Zwaan. Veel deelnemers komen uit Zoetermeer of directe omgeving, waaronder bij de heren de hoofdtrainer van ALTV Zoetermeer, Andre de Mos. Bij de dames heeft de Zoetermeerse Nancy van Doorn zich aangemeld.

Dankzij medewerking van enkele lokale ondernemers, is het de organisatie gelukt om ook dit jaar weer een Nationaal Ranglijst te kunnen organiseren.

Voor bezoekers is het mogelijk om van 2 tot en met 10 maart gratis te komen kijken naar top wedstrijden op hoog landelijk niveau, de wedstrijdplanning zal gedurende het toernooi te volgen zijn op de website van Tenniscentrum Meerzicht: www.tenniscentrummeerzicht.nl

-advertenties-

-goede doel-