header sportweek 2023

Vrijdag 15 september opent wethouder Ronald Weerwag (sport) met leerlingen van basisschool De Regenboog de 20e editie van de Nationale Sportweek. Samen leggen zij een spectaculair parcours af over een stormbaan.

Vanaf 14.30 uur zijn Zoetermeerders welkom voor een sportieve middag op het onlangs vernieuwde Krajicek Playground in Meerzicht.

 

Hunted in Zoetermeer

Om 16.00 geeft burgemeester Michel Bezuijen het startschot voor Hunted (zoals het tv-programma). Zo'n zeventig Zoetermeerse jongeren tussen 12 en 16 jaar proberen te voet uit handen te blijven van politieagenten en handhavers. Dit is een gelegenheid om op een leuke manier contact te leggen met elkaar. Reden voor jongerenwerk, de gemeente en de politie om samen dit evenement te organiseren. Meer uitleg over het spel en de regels staan op nieuws wijkwebsite Meerzicht. Hunted duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur. De deelnemers sluiten samen af met een barbecue en sterke verhalen.

 

Sportieve activiteiten in Zoetermeer

Tijdens de Nationale Sportweek zijn er in Zoetermeer nog veel meer sportieve actieve activiteiten te beleven. Zo openen verschillende sportaanbieders hun deuren voor kennismakingslessen, kunnen Zoetermeerders een gratis bootcamples volgen langs het nieuwe Rondje Gezond in de Entree en kunnen kinderen tussen de 6 en 12 gratis kennismaken met verschillende sporten op het ijs in Silverdome. Het hele programma van de Nationale Sportweek in Zoetermeer staat op www.zoetermeer.nl/nsw.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-