old star tennis foto 2Tennisvereniging Meerzicht organiseert OldStars tennis voor 55-plussers en gaat daarmee van start op woensdag 15 september. OldStars tennis is geschikt voor alle ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen of door bijvoorbeeld een blessure niet meer tennissen.

Met de aangepaste spelvorm én begeleiding liggen er prachtige kansen om op de tennisbaan actief te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten. Bewegen en het verbeteren van coördinatie en motoriek staan centraal, gecombineerd met tennis. Tennis wordt gespeeld volgens de bekende tennisregels, maar dan met een aantal aanpassingen. Zo wordt er gespeeld met een aangepaste groene tennisbal die zachter is, waardoor senioren meer tijd hebben om naar de bal te bewegen. Hierdoor kunnen senioren gemakkelijker actief zijn op de tennisbaan. Ook mag de bal twee keer stuiteren waardoor er meer tijd is om te reageren.

 

Sociaal ook actief

Naast bewegen staat bij OldStars tennis ook het ontmoeten en sociaal contact centraal. Ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Op 15 september start Oldstars tennis bij Tenniscentrum Meerzicht. De kick-off is van 11.00 - 12.00 uur, waarna een gezellige afsluiting met lunch volgt.

 

Locatie en informatie

Info en aanmelden bij de heer R. van Hoogdalem via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tenniscentrum Meerzicht: Zalkerbos 320, Meerzicht

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-