zappsportZes leerlingen, Ryan, Maycke, Yfke, Milan, Giorgia en Thomas, van basisschool De Toverberg in Meerzicht hebben meegedaan met Zappsport de battle. De leerlingen hadden een leuke en zeer actieve dag bij de opnames, die over een paar weken bij Zappsport worden uitgezonden.

Dinsdag 23 maart werden de leerlingen thuis verrast door Ron Boszhard en Britt Dekker. Daarna ging de groep op weg om te sporten. Bij handboogschietvereniging HKS in het Westerpark kregen zij les van de Nederlandse Kampioen handboogschieten en van een toekomstig deelneemster aan de Olympische Spelen. De leerlingen oefenden eerst met schieten, daarna werden de opnames gemaakt voor het programma. “Wij moesten een stuk door het Westerpark rennen en de handboog moesten wij meenemen. Onderweg stonden veel cameramannen om opnames te maken. De route moesten wij een aantal keer rennen omdat een camera het niet deed en daarna wilden zij nog filmen met een drone. Uiteindelijk hebben we de route wel 6 keer gerend, maar het was wel heel erg leuk!”

Na het rennen werd op doel geschoten, pas na een raak schot kwam de volgende leerling aan schot. Uiteindelijk hebben de meisjes gewonnen met een hele kleine voorsprong.

-advertenties-

-goede doel-