Gymnastiekvereniging Pro Patria organiseerde op zaterdag 27 februari de buitenactiviteit 'Stormbaan'. Dit evenement werd georganiseerd voor de recreanten die al een tijd niet kunnen sporten en is het startsein voor buitenlessen die in maart worden georganiseerd door de trainers van Pro Patria.

Pro Patria StormbaanIn zeven groepen van een half uur hebben bijna 140 leden meegedaan op de stormbaan. De baan werd ter beschikking gesteld door de gemeente. “We zijn de gemeente en met name verenigingsondersteuner Yvette Venema, heel dankbaar dat we deze stormbaan mochten gebruiken”, licht penningmeester Angela Kroep toe.

Vicevoorzitter Michiel Doeven vervolgt: “In maart gaan we ook weer beginnen met buitenlessen in Oosterheem, Leidschenveen en onder Gymworld. We gaan deze lessen vullen met leuke activiteiten, conditie- en/krachttrainingen en gezellige spelletjes. De lessen zijn open voor alle leden van Pro Patria, dus ook als je normaal danst of trampoline springt.”

Leden kunnen zich inschrijven via de ledenmodule, of door en berichtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op de website van Pro Patria: www.propatria.nl.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-