De leden van het CDA Zoetermeer hebben donderdagavond wethouder Ingeborg ter Laak De gekozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Het CDA-team dat de verkiezingen gaat trekken bestaat verder uit Véronique Frinking, David Weekenstroo, Fred van Proosdij en Charlotte Hensen.  

Ingeborg ter Laak en Ton RoerigLijsttrekker Ingeborg ter Laak is trots op dit team: “We hebben een diverse lijst met veel ervaring, jong en oud (of ouder), uit verschillende wijken van Zoetermeer. Met dit team gaan wij het verschil maken bij de gemeenteraadsverkiezingen.”

Continuïteit en stabiliteit

“Onze lijsttrekker Ingeborg ter Laak weet zich omringd door een herkenbaar en gemotiveerd team dat klaarstaat voor de Zoetermeerders”, aldus CDA-voorzitter Ton Roerig. “Met dit team kiest het CDA voor continuïteit en stabiliteit in de wetenschap dat ook de komende jaren in het belang van Zoetermeer en haar inwoners belangrijke keuzes noodzakelijk zullen zijn. Een verantwoordelijkheid die het CDA net als in het verleden niet uit de weg zal gaan.”

Lijstduwer 

Na 19 jaar actief te zijn geweest als raadslid en wethouder in de Zoetermeerse politiek, gaat Klaasjan de Jong de lijst duwen. De Jong had eerder laten weten af te zien van een nieuwe raadsperiode. “Klaasjan heeft de afgelopen jaren het CDA in Zoetermeer op de kaart gezet en veel betekend voor de stad”, aldus CDA-voorzitter Roerig. 

 

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-