entree 25 dec overval tankstationoverval tankstation entree 23 decDe politie is op zoek naar een overvaller die in de periode tussen dinsdag 12 december en dinsdag 26 december al vijf keer een tankstation heeft overvallen. De overvallen vonden plaats bij tankstations in Leiden en Zoetermeer. De politie heeft beelden van de overvaller vrij gegeven.

Uit onderzoek is gebleken dat de overvaller bij alle overvallen dezelfde werkwijze gebruikt. De overvaller bedreigt het personeel en overhandigt hen een plastic tas waarin zij het geld moeten doen. Op dinsdagavond 12 december rond 19.45 uur sloeg de overvaller toe bij een pompstation aan de Weidedreef in Zoetermeer. Op zaterdagnacht 23 december rond 00.15 uur bij een tankstation aan de Lammenschansweg in Leiden en om 02.50 uur aan de Oostweg in Zoetermeer. De laatste twee overvallen vonden plaats op dinsdag 26 december om 05.00 uur op de Lammenschansweg in Leiden en op dezelfde dag ook rond 21.00 uur aan de Zwaardslootseweg in Zoetermeer.

Tips gezocht

Heeft u informatie over deze zaak of weet u wie deze overvaller is? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543.

Ook camerabeelden waar de overvaller op te zien is zijn van harte welkom bij de politie.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-