Een scooterrijder uit Zoetermeer reed met zijn vriend op 'De Lus' in Rokkeveen. Zij deden dit met een bivakmuts op toen agente langsreden. De twee scooterrijders kregen een stopteken, maar besloten te vluchten voor de politie. Dat had geen goede afloop.

politie auto 11Woensdag 27 december vielen de twee scooterrijders behoorlijk op door hun bivakmutsen en rijgedrag en afgeplakt kenteken. De politie wilde ze staande houden, toen ze de vlucht namen. 

Een achtervolging was het gevolg. Deze ging richting Pijnacker en op de Nieuwkoopseweg raakte één van de scooterrijders de politieauto en kwam in het water langs de weg terecht. De andere vluchter kwam ook met zijn scooter ten val, maar hield het droog. De jongen uit Zoetermeer is 17 jaar en de andere jongen is 16 en komt uit Rijswijk. Zij zijn beiden aangehouden.  

De scooter is door de brandweer uit het water getakeld. De jongens zijn overgebracht naar het politiebureau. Het is niet duidelijk waarom zijn voor de politie gevlucht zijn.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-