yousef en job copyDe aankondiging van een nieuw O23 team als 2e team onder Zaterdag 1 en de ambitie die FC Zoetermeer heeft om binnen 5 jaar een stabiele 2e klasser te zijn, begint zijn vruchten af te werpen met de komst van twee selectiespelers, Yousef Mohamed en Jop van Uffelen.

Yousef Mohamed (17), centraal verdediger en ook uitkomend als back, werd in de O13 bij FC Zoetermeer gescout door Alpense Boys. Daar heeft hij de afgelopen vier seizoenen gespeeld en diende daar het huidige seizoen in de JO17-1. “Ik heb zo ontzettend veel geleerd door het spelen tegen BVO’s. De afgelopen vier jaar zie ik echt als een investering in mijzelf, maar volgend jaar wil ik mij naast het voetballen- ook gaan richten op mijn middelbareschoolopleiding. Mijn ervaring wil ik graag inzetten voor FC Zoetermeer, deze selectie is een volwaardige uitdaging. Ik kijk er dan ook naar uit om terug te keren bij mijn jeugdliefde, FC Zoetermeer.” vertelt Yousef gedreven.

Jop Van Uffelen (18) is afkomstig van Forum Sport, waar hij zowel als rechtsback en als middenvelder in de 019-1 speelde. Jop heeft eerder bij DHC, Haaglandia, DSO en DWO gespeeld. “Als Zoetermeerder was de keuze om de overstap naar FC Zoetermeer te maken gemakkelijk toen ik hoorde over alle ambitieuze plannen van de club. Ik heb alle vertrouwen in de kansen die ik hier ga krijgen. Ik ben een coachend voetballer en in het veld zal ik dan ook altijd proberen om het team bij elkaar te houden. We weten allemaal welk doel we hier in de selectie hebben; deze vierde-klasser omhoog brengen, en ik ben dan ook 100% gemotiveerd om dit doel te bereiken. Ik kan niet wachten om in het geel-blauw op het veld te staan!”

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-