Boerhaavelaan renovatiePolitie te voet, de hondenbrigade en een helikopter zijn op zoek gegaan naar dieven die goederen hebben gestolen uit het leegstaande pand aan de Boerhaavelaan in Driemanspolder. Dit gebeurde op dinsdag 7 december, nadat twee dagen eerder drie koperdieven zijn betrapt in het pand.

Na de arrestatie van koperdieven op 5 december in het kantorenpand aan de Boerhaavelaan is de politie alert. Het pand wordt omgebouwd naar woningen, waardoor er veel bouwmaterialen staan. Kort na 16.30 uur, toen de bouwvakkers waren vertrokken, was er bij de politie een vermoeden van inbraak. 

Boerhaavelaan renovatie met verkeersbordVoor de hekken werd een tas met gereedschap gevonden. Het is niet duidelijk of het hier gaat om gereedschap dat gebruikt is voor de inbraak, of gestolen gereedschap. De hondenbrigade is naar het pand gekomen en heeft de politieagenten ondersteund. Tegelijkertijd hing de politiehelikopter boven het terrein om uit te kijken naar verdachte personen.

De website 112Zoetermeer meldt dat er meerdere containers zijn opgebroken in het pand en dat er goederen zijn buitgemaakt. Er zouden geen aanhoudingen zijn verricht.

Lees ook: koperdieven-op-heterdaad-betrapt

-advertenties-

-goede doel-