ResizerImage1024X716De schoonspringers van WVZ hebben het seizoen afgesloten met de jaarlijkse clubkampioenschappen in zwembad De Veur. In deze wedstrijd werd er gesprongen in drie verschillende groepen van zowel de 1-meter als de 3-meter plank en de kant.

wvz winnaarsDe groep ‘Beginners’ bestond dit jaar uit drie springers die minder dan een jaar lid zijn van WVZ Schoonspringen. De 1ste plaats werd behaald door Sureka Bierman-Kerklaan met een score van 80,25 punten de 2de plaats werd behaald door Maiko Kock met 80 punten, de 3de plaats werd behaald door Isabel Prieto Perez.

Bij de groep Gevorderden werd de 1ste plaats behaald door Zoë Taylor met een score van 94,75 punten, een 2de plaats was ervoor Solana Kock met een score van 92.75 punten, de 3de plaats met 89,5 punten werd behaald door Kyra van der Meer.

In de groep Wedstrijd Groep 1 werd de 1ste plaats behaald door Aiden Wallegie met 90 punten, 2de werd Selina Hülters met 87,5 punten, 3de plaats werd behaald door Anna Taylor met 81,5 punten.

Bij de laatste groep Wedstrijd Groep 2 werd de 1ste plaats behaald door Sacha Roos 96,25 punten, 2de werd Rianne van Ettinger met 93,25 punten, 3de plaats was voor Lindsey van Krieken met 90,5 punten.

Nieuw dit jaar was dat er twee aanmoedigingsprijzen uitgereikt werden aan de springers die dit jaar goede vorderingen gemaakt hadden. Deze prijzen werden door trainster Colinda Bal bekend gemaakt, de eerste aanmoedigingsprijs in de klasse E-D ging naar Selina Hülters. De aanmoedigingsprijs in de Klasse A-B-C en M ging naar Lindsey van Krieken.

-advertenties-

-goede doel-