Walking Footbal - Wat in 2015 begon als een eenzaamheidsproject, is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige club voetballiefhebbers die geld in gaat zamelen voor het goede doel. Dit onder de naam oliebollenoudeknarrentoernooi ofwel Open NK Walking Footbal. Het geld is voor een geniale ligfiets voor kinderen met spasme.

VoetbalSpeciaalDe groep voetballers met een jaartje meer speelt het voetbal op een iets lager tempo, maar zeker ook met het grootste enthousiasme. Het begon met een plan om eenzaamheid tegen te gaan, dit was in 2015 onder de naam SweetLake OldStars Heroes. Door het Walking Footbal zijn de mannen lekker bezig en komen zij vaker het huis uit. Daarnaast zijn ze in beweging en hebben ze veel plezier met elkaar. De groep doet graag iets terug voor de maatschappij en heeft ervoor gekozen om dit jaar een oliebollenoudeknarrentoernooi te houden om geld in te zamelen voor een RaceRunner. Dit is een geniale ligfiets die kinderen met spasme kan laten rennen.

Oud ADO en Feijenoord corifee Guus Haak (82) en inwoner van Zoetermeer zal op 29 december om 10.30 uur de aftrap verrichten van het Oliebollenouweknarrentoernooi 2017 inmiddels omgedoopt tot Open NK Walking Football WinterGames 2017. Het toernooi zal worden gehouden bij voetbalclub SV DWO, Heuvelweg 7 te Zoetermeer. DWO hoorde van dit initiatief en stelt belangeloos hun accommodatie ter beschikking. 

Coördinator van de SweetLake Heroes, René van Oeffel ziet er al naar uit en hoopt dat voetballiefhebbers uit heel Zoetermeer even langskomen om het goede doel te steunen. Ook kan iedereen gewoon een oliebol mee komen eten. Het toernooi zal duren tot 15.00 uur.

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-