fc zoetermeer 3Afgelopen zondag moest FCZ het thuis opnemen tegen vv Gouderak in de 3e klasse C. Er moest gewonnen worden om zo de degradatiezone te kunnen verlaten voor de middenmoot. FCZ begon de wedstrijd meteen goed met geconcentreerd voetbal. De formatie van trainer Fouzzie was duidelijk op jacht om het doelsaldo op te krikken tegen de hekkensluiter.

Het eerste kwartier kon vv Gouderak nog mee met FCZ, maar daarna was het over met Gouderak. Na een goed uitgespeelde aanval kwam Samir Oulhani oog in oog te staan met de doelman van Gouderak en faalde niet (1-0). Gouderak beperkte zich vooral tot het tegenhouden van doelpunten waardoor FCZ naar hartenlust kon aanvallen. Billy van Oudshoorn mocht de 2-0 binnen tikken na een perfecte aanval en de 3-0 kwam van de voet van topspits Houssain Zeryou (schitterende lobbal over de keeper). De 4-0 eindscore was voor Joran Vermond, die een een fantastische schot van 20 meter in het net zag vliegen. Eindstand FCZ- Gouderak : 4-0.

FCZ staat nu met tien punten uit zes wedstrijden op een achtste plek in de 3e klasse C en speelt volgend weekend uit tegen sv Donk uit Gouda.

Verslag : Rewin Hoeblal

-advertenties-

-goede doel-