Het Beachvolley spektakel vindt dit jaar later plaats dan anders, maar zondag 3 september kunnen alle beachvolley fans weer als vanouds terecht bij het Zoetermeerse Noord-Aa strand. De inschrijving voor de teams is al gestart.

 

Meedoen in het kader van de jaarlijkse sportdag, onder ‘t mom van een personeelsuitje of gewoon als spontaan initiatief van collega’s onder elkaar. Het Beachvolley spektakel is een uniek evenement met veel deelnemers en toeschouwers. Om helemaal in de juiste stemming te komen is er gekozen voor een tropische ambiance. En vergeet ook niet de beleving van een opzwepend live programma en de ‘feel-good-sounds’ van de beach-deejay’s. Speciaal voor de kids staat er een vet springkasteel om je op uit te leven. Kinderen kunnen geschminkt worden. Voor de dappere aanwezigen is er natuurlijk de traditionele mechanische stier!

 

Gekoelde dranken & food...

Afgestemd op dit swingende spektakel bestaat het assortiment uit gangbare alcoholische en non-alcoholische dranken, patat, snacks, ijs, snoep, warme en koude broodjes. Er is genoeg voor iedereen. Aangevuld met kramen en rollende keukens. Dit alles is tegen zeer aantrekkelijke prijzen (bier/fris 1,50) te verkrijgen op het gezellige terras tijdens het Beachvolley Spektakel. Exclusief voor teams die zich aanmelden is er de mogelijkheid om een team-unit te huren. 

Het Beachvolley Spektakel is een puur recreatief toernooi met een hoog ‘fun’-gehalte. De spelregels zijn daarom ook soepeler dan bij regulier volleybal. Vier tegen vier op het veld. Er zijn speciale dames-, heren- en mix-poules voor zowel ervaren als onervaren spelers. 

 

Aanmelden...

De inschrijfkosten voor deelname aan het toernooi bedragen 150,- per team. Inschrijven kan via de website: www.beachvolleyspektakel.nl.  Voor meer informatie over deelname en/of sponsoring kan contact worden opgenomen met Etiënne Bakker 06 212 70 686 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

-advertenties-

-goede doel-