Nashaira EmanuelsonPro Patria turnster Nashaira Emanuelson(Pupil 1 N1) wist het hoogste eremetaal te bemachtigen bij het NK tijdens het Fantastic Gymnastics en is de nieuwe Nederlands Kampioene in haar leeftijdscategorie op de meerkamp. Op zondag turnde ze ook nog mee in de toestelfinales op brug en balk. Ook hier wist ze wederom een nationale titel te pakken op brug en een zilveren plak op balk na een ex equo met de nummer 1.

Nashaira was niet de enige turnster van Pro Patria die dit weekend in actie kwam. Op zondag turnde ook Winema Olaria schittert onder de felle lampen van het sportpaleis Ahoy tijdens maar liefst 3 toestelfinales! Turnster Rebecca Scheffer turnde haar toestelfinale op brug.
Marrylinn Hendriks was lange tijd geblesseerd en kon pas sinds deze week haar wedstrijdsprong weer opbouwen. Aan haar toestelfinale balk en vloer kon zij daarom helaas niet deelnemen, maar op sprong liet ze zien op de weg terug te zijn.
Megan van Puffelen turnde op zaterdag voor het eerst bij de jeugd eredivisie in het grote sportpaleis. Na haar debuut in een Nederlands team vorig weekend, turnde zij zich bij de eredivisie Jeugd naar een verdienstelijke 12e plaats.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-