pro patria trampolineGV Pro Patria was op het Nederlands Kampioenschap trampolinespringen tijdens het Fantastic Gymnastics in Ahoy Rotterdam afgelopen weekend maar liefst met 23 springers vertegenwoordigd. Door de springers werden maar liefst 4  Nationale titels , 6 zilveren en 2 bronzen medailles bij elkaar gesprongen naast de vele ereplaatsen.

Op zondag werd het volledige podium bij het synchroonspringen bij de meisjes B jeugd volledig in beslag genomen door Pro Patria springers. Het koppel Roos D’Ancona/Felicia van der Schoot sprongen naar de Nederlandse titel. Anouchka van Haaren/Suman Ramharakh wisten het zilver te bemachtigen. Het brons was voor Meike Klein/Melissa . Richard  van Overbeeke werd door drie goede oefeningen Nederlands Kampioen in de B jeugd jongens.

En er was nog een Nederlandse titel. Amber Klooswijk sprong in de categorie meisjes B jeugd naar het goud en mocht op de hoogste trede van het podium plaatsnemen. Brons was er in deze categorie voor Felicia van der Schoot.

 

Diverse plakken op zaterdag

Op zaterdag hadden de springers ook al diverse plakken bij elkaar gesprongen. Ivy Henzcl sprong voor het eerst op een NK in de klasse E pupil II gemengd. Zij plaatste zich voor de finale en sprong daarin naar het zilver. Trista Swagerman werd in de klasse E pupil I Nederlands Kampioen. 

Bij het synchroon springen in de senior heren B klasse was er succes voor Richard van Overbeeke en Ramon Noman die in de finale de 2e plaats en dus het zilver kregen opgehangen. Xiunan Hotz en Saskia Danielse behaalde het zilver in de synchroon klasse D jeugd meisjes. Bloom Rees en Shefaley Gokoel waren bij de D pupil meisjes goed voor het brons.

Bij de E pupil gemengd haalde Trista Swagerman en Mikai La Vos het zilver.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-