20170121 97004

De winnaars van groep 8 (Niels geheel rechts)

Na de teamwedstrijden schoolschaken van vorige week werden afgelopen zaterdag de individuele wedstrijden gehouden. Niels van der Meer won de titel bij groep 8 en mag zich het hele jaar schoolschaak kampioen Zoetermeer noemen.

Veel leerlingen schoven een beetje zenuwachtig maar gemotiveerd aan bij de lange rijen tafels met schaakborden. Het toernooi werd wederom georganiseerd door de twee schaakverenigingen van Zoetermeer: Botwinnik en Promotie. Het toernooi werd gespeeld in basisschool Stella Nova die hun ruimtes beschikbaar hadden gesteld.

Winnaar van groep 7 werd Vinaj Jankipersad, bij groep 6 kreeg Lisa de Regt de eerste prijs. Groep 5 werd gewonnen door Tim van der Helm en Vhinnzee Kanbier ging er vandoor met de eerste prijs van groep 3 /4.