DSC 8936Na vijf fantastische zomeredities van ‘Zondag in ’t Park’ organiseert Terra Art Projects ook dit jaar weer een wintereditie. Trek op zondag 17 december je dikste jas aan, zet je meest ludieke muts op en kom naar het Nicolaaspark om nog even uit je dak te gaan voor je met de kerstdagen weer in ’t gareel moet.

Natuurlijk is er, zoals je gewend bent, weer een afwisselend en (hart)verwarmend festivalprogramma samengesteld. De live (kerst)muziek in de circustent start om 15.15 met Shamrock & The Tulips, een Harmonisch-Akoestisch-Funky Folk kwartet waarbij je mag gaan staan mijmeren. Een oase van gevoel, beleving en harmonie, één met de gevoelige snaar. Om 17.30 is het tijd voor Ragmob! Zoek je de roots van Americana? Dan heb je ze nu gevonden! De Haagse band Ragmob brengt de Honky Tonk, Hillbilly en Western Swing muziek tot leven. Een optreden van Ragmob is een feest met een lach en een traan.

 Natuurlijk is er ook weer genoeg te doen tijdens ‘Kerst in ’t Park’. Maak bijvoorbeeld bij Atelier le Rouge een al-dan-niet-kitsch-kerststukje om iemand serieus blij mee te maken. Jong en oud kan zich warm dansen bij de silent disco. Kom ook naar het knusse winterpark voor een knetterend vuur, een lekkere hap, glühwein, chocomelk, (foute) kerstmuziek, kortom: alles wat je van een artistiek kerstfestival mag verwachten.

Crowdfundingsactie

DSC 8934Na vier zinderende zomers is ‘Zondag in ’t Park’ ‘volwassen’ verklaard door de fondsen die de groei ervan hebben gestimuleerd. Dat betekent dat het festival de eigen broek op moet gaan houden. Er werd een zinderende crowdfundingsactie opgetuigd die begint op 17 december. Het uiteindelijk beschikbare budget zal het aantal zondagen en de omvang van de programmering in 2018 bepalen.

De organisatie bedacht allerlei opties om zoveel mogelijk mensen tot een bijdrage te verleiden. Je kunt een donatie doen maar ook ‘vriend’ worden. “Je bent dan tijdens de festivaldagen te herkennen aan je stoere armband van Atelier Le Rouge en we zullen je tijdens je festivalbezoek feestelijk onthalen”, aldus de organisatie. “Uiteraard kun je er ook van op aan dat we onze vrienden met extra’s en privileges verrassen tijdens de festivaldagen.” Wil je doneren of vriend worden (vanaf €35,-)? Kijk dan op www.zondaginhetpark.nl/draagbij of schrijf je tijdens ‘Kerst in ’t Park’ in. Je ontvangt dan direct een armband en de eerste honderd vrienden krijgen exclusief bij Kerst in ’t Park een oogverblindende kerstmuts.

De kersteditie van Zondag in ’t Park op 17 december duurt van 15-19 uur en is gratis toegankelijk. Locatie: Nicolaaspark (naast de Nicolaaskerk, achter de locatie van Terra Art Projects, Dorpsstraat 12), Zoetermeer. De laatste updates vind je op www.zondaginhetpark.nl en de Facebookpagina: www.facebook.com/zoetermeerintpark

 

 

-advertenties-

-goede doel-