lidl cheque2

Buurthuis De Zoete Aarde ontvangt de cheque

Supermarkt Lidl steunt met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven. In Zoetermeer kregen Gerard Kleywegt namens Atletiek en recreatiesport vereniging Illion en Jannie van Maldegem van Buurthuis de Zoete Aarde beide een cheque van 1000 euro.


Supermarktmanagers Nick en Miloud overhandigden de cheques; “Met de 'Lidl helpt lokaal' actie kunnen we veel aangemelde lokale initiatieven werkelijkheid maken. Met plezier geven we jullie deze cheque om deze leuke activiteiten te kunnen organiseren!” Lidl helpt lokaal steunt leuke initiatieven in de buurt, zoals een sportvereniging, het opknappen van een speeltuintje of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.

Buurthuis de Zoete Aarde

Het buurthuis geeft elke week schooltuinlessen aan kinderen van basisscholen. “Om het schooltuinseizoen feestelijk af te sluiten, kunnen we door deze cheque een oogstfeest organiseren. De hele buurt kan meedoen!”, aldus Jannie.

Atletiek en recreatiesport vereniging Illion

De sportvereniging wil jongeren laten ervaren hoe veelzijdig en leuk sporten met en tegen elkaar is. “Met deze cheque willen we een meerkamp organiseren die bestaat uit ongeveer vijf onderdelen, bijvoorbeeld sprinten, hordenlopen, discuswerpen en verspringen. Super dat we dit nu kunnen organiseren!”, aldus Gerard.

lidl cheque

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-