De VVD Zoetermeer vraagt ondernemers in een enquête hoe Zoetermeer nog beter kan. Zo wil de partij zich nog meer inzetten voor de Zoetermeerse ondernemers. Bekende Zoetermeerse ondernemers Anke van As (Makelaardij van As) en Ron van den Berg (Talk of Town/Geusz bier) vulde de eerste enquêtes in.

IMG 2521“De VVD-fractie heeft zich afgelopen periode, samen met wethouder Rosier, ingezet voor betere bereikbaarheid, goede communicatie en minder regels. We zijn er echter nog niet! We horen graag hoe we Zoetermeer nog ondernemender kunnen maken,” aldus Jan Iedema, fractievoorzitter van de VVD Zoetermeer en zelf ondernemer.

Ruimte

Anke van As is naast ondernemer ook VVD-lid. “Als ondernemer wil ik de ruimte krijgen om te ondernemen. De VVD is de partij die zich al jaren inzet voor minder overbodige regels en lagere financiële lasten.” Ondernemer Ron van den Berg, de man achter Geusz bier, vult aan: “Het is goed dat de VVD aan ondernemers vraagt naar hoe Zoetermeer beter kan. Meer ondernemingen leiden uiteindelijk tot meer banen, bruis en levendigheid in de stad.”

De enquête kan worden ingevuld op de website en sociale media van de VVD Zoetermeer. 

-advertenties-

-goede doel-