Dionyssoszaal ceremonie10De grootste bruidsbeurs van Zoetermeer en omstreken komt er weer aan. Op zondag 24 september geeft 2B-Home Event Centre aan J.W. Paltelaan 103 in Zoetermeer opnieuw een inkijkje in een heuse huwelijksdag en alle mogelijkheden die daarbij horen. Deze editie is alweer de 10e, waarin 'sfeer' centraal zal staan.

Het aantal huwelijken stijgt weer de afgelopen jaren, waar in 2015 de teller van het aantal huwelijken in Nederland op 62912 stond, staat de teller van 2016 op bijna 1000 huwelijken meer, namelijk op 63813 bruidsparen. Voor 2017 zijn de aantallen niet bekend maar de stijging zet zich zo te zien door. De 2B-Home Bruidsbeurs geeft aan alle bruidjes en bruidegommen in spe een realistisch beeld van de grote dag met een unieke nagebootste ceremonie en heel veel informatie.

Er zijn buiten de ceremonie op zondag 24 september wel 25 partijen op de beursvloer die allen staan te popelen om een bijdrage te leveren. Denk aan het complete plaatje van leveranciers voor een droomdag: trouwauto’s, fotograaf, videograaf, bakker, stylist voor wimperextensions, muziek en zelfs een personal trainer.

Om voor alle aankomende bruidsparen deze dag toegankelijk te maken, is de entree gratis. Van 11.00 uur tot 16.00 uur is het programma goed gevuld en kunnen de bezoekers de locatie verkennen.

 

 

-advertenties-

-goede doel-