WeekvandeHoreca'Bruisend Zoetermeer, de week van de horeca' is de naam van een nieuw en smaakmakend evenement in Zoetermeer. De organisatie laat weten dat het evenement meer is dan eten alleen. Het is voornamelijk ontmoeten en beleven. Het event in het centrum van Zoetermeer vindt plaats van 26 augustus tot 1 september.

 

 

Veel wil de organisatie voor nu nog geheim houden, maar het is duidelijk dat het gaat starten met een Stadsdiner aan de Dobbe voor iedereen. Op 26 augustus zal 'Bruisend Zoetermeer, de week van de horeca' starten met een groot stadsdiner aan de Dobbe. Iedereen is welkom om aan te schuiven en te dineren aan het water.  Tijdens dit diner zal ook de 1e uitmuntend horeca service award worden uitgereikt. De kaarten voor dit diner aan het water zijn te verkrijgen vanaf 15 juli op de website Bruisend Zoetermeer

De organisatie is in handen van DN Leisure, die ook de Halloween parade in Zoetermeer organiseert. Veel  grote horecagelegenheden hebben inmiddels al toegezegd mee te gaan doen en nu is er druk overleg gaande met de andere horeca.  Ook het Stadshart geeft haar medewerking aan dit nieuwe evenement. De bedoeling is om Zoetermeerders kennis te laten maken met horeca waar ze mogelijk nog niet eerder geweest zijn. Maar natuurlijk ook om mensen van buiten onze stad te laten zien wat er allemaal te beleven is.

Volgens de horeca gaat dit een smaakmakend evenement worden.

 

Zie de Facebook Bruisend Zoetermeer en de website

-advertenties-

-goede doel-