Opening Stadstuin Palenstein 201740

De stadstuin RIO in Palenstein geopend! RIO staat voor Recreatie, Inspanning en Ontspanning en is een initiatief van bewoners van de Jacob du Meeflat in Palenstein. Bewoners zijn bij het realiseren van dit initiatief ondersteund door Stichting MOOI, De Goede woning, Palenstein bruisdagen, aannemer Van Schie en gemeente Zoetermeer.

Tijdens de opening heeft wethouder Taco Kuiper samen met bewoners het eerste plantje in de moestuin geplant en hebben zowel bewoners als partners genoten van het zomerse weer. Daarnaast hebben bewoners samen met stagiaires van Stichting MOOI een tweetal vogelverschrikkers voor de moestuinen gemaakt.

Opening Stadstuin Palenstein 201727   Opening Stadstuin Palenstein 201757

De stadstuin wordt volledig onderhouden en gebruikt door bewoners en kinderen uit Palenstein. Zo wordt er door de bewoners elke woensdagmiddag kinderactiviteiten georganiseerd.

Voor verdere informatie over dit bewonersinitiatief kunt u contact opnemen met: Feruze Sarikas (Stichting MOOI) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's door: Stefan Ramdharie

-advertenties-

-goede doel-