Foto bij persbericht InnovatieprijsIn het ‘Jaar van Techniek’ zijn Kern Kinderopvang Zoetermeer en De Buitenwereld op zoek naar innovatieve ideeën om onze mooie en kwetsbare aarde te beschermen. Daarom dagen zij alle kinderen van de buitenschoolse opvang, gespecialiseerde begeleiding, samenwerkingspartners, ouders én medewerkers uit om mee te doen. De bedenker van het meest briljante idee ontvangt in mei 2017 de SWKGroep Innovatieprijs!


Vanaf 16 januari worden alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar en hun ouders uitgedaagd om een briljant idee te bedenken om de wereld duurzamer te maken. Wie helpt om minder water en energie te gebruiken? Of om onze afvalberg te verkleinen? Misschien is er nog een heel ander briljant idee,  alles mag! Als het onze wereld maar mooier maakt.
De ‘Willie Wortels’ kunnen hun idee insturen tot 5 maart. Naast de kinderen en de volwassenen is er nog een categorie jongeren van 13 tot 17 jaar. In april worden de drie finalisten per categorie bekendgemaakt en kan gestemd worden op het beste idee. Op 17 mei is de grote finale en worden de winnaars gekozen. Met de beste ideeën gaat de SWKGroep ook echt aan de slag. Samen met de bedenkers van de winnende ideeën.

Jaar van Techniek
Kern Kinderopvang Zoetermeer en De Buitenwereld zijn onderdeel van de SWKGroep. 2017 is het Jaar van Techniek binnen de SWKGroep. Ontdekken, uitvinden, programmeren, toepassen, bouwen en creëren. De kinderen van Kern Kinderopvang Zoetermeer en De Buitenwereld ervaren het allemaal. Met onder andere het Techniek-ideeënboek, inspiratie op techniekbijdeswkgroep.nl, ‘de Grote Techniekdag’ en ‘LEGO op de locatie’ ondervinden alle kinderen hoe bijzonder en uitdagend techniek is.

-advertenties-

-goede doel-