BierproeverijMet trots presenteert Stichting Hapje Zoetermeer in samenwerking met kelder café The Old Blind Mole en brouwerij Van Moll het evenement Bierproeverij met Hapje. Op deze avond zullen bierliefhebbers samen komen om vijf verschillende bieren te proeven die van Moll zelf gebrouwen heeft.

De brouwer komt de bieren presenteren en zal uitleg geven over de verschillende bieren. Bij deze bieren zal The Old Blind Mole bijpassende hapjes serveren die u kunt proeven. Ook kunnen er aantekeningen gemaakt worden over smaak, geur en kleur van de bieren op informatie kaarten die op de avond worden uitgedeeld. Na de proeverij kan er na gepraat worden onder het genot van een drankje.

Kaarten kosten € 10,00 en kunnen aan de bar van The Old Blind Mole of via www.hapjezoetermeer.nl/bierproeverij-hapje/ gekocht worden.

Met een voorliefde voor lekker eten en drinken wil Stichting Hapje Zoetermeer de inwoners van Zoetermeer samen brengen met de eet en drink gelegenheden in Zoetermeer. Stichting Hapje Zoetermeer brengt restaurants, evenementen op het gebied van eten en drinken en alle nieuwtjes rondom eet en drink gelegenheden in Zoetermeer in kaart.

-advertenties-

-goede doel-