Op dinsdag 23 september organiseert PvdA Zoetermeer een themabijeenkomst genaamd: Uw zorg, onze zorg! De bijeenkomst wordt gehouden in het Ondernemershuis Ter Zake aan de Markt 3. De deuren gaan open vanaf 18:30 uur en de bijeenkomst begint om 19:00 uur.

wmoHet doel van deze bijeenkomst is om met elkaar in gesprek te gaan over de veranderingen in de Zorg en meer duidelijkheid te krijgen over vragen die er zijn.

De hoofdgast van de avond is staatssecretaris Martin van Rijn, daarnaast zijn Otwin van Dijk, Tweede Kamerlid voor de PvdA, wethouder Zorg Isabelle Vugs en diverse raadsleden aanwezig om de bestaande plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden. Ook worden zorgorganisaties uitgenodigd. Staatssecretaris Martin van Rijn geeft de actuele stand van zaken weer rond de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

De Zoetermeerse PvdA vindt het belangrijk dat de kwaliteit van de zorg gewaarborgd wordt. Iedereen moet mee kunnen blijven doen en de zorg krijgen die hij/zij echt nodig heeft. We moeten de zorg samen goed organiseren en uitvoeren. Inwoners en zorgorganisaties moeten samen invloed kunnen uitoefenen op het nieuwe beleid.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is gewenst via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Eventuele vragen kunnen ook naar dit e-mailadres gestuurd worden.

-advertenties-

-goede doel-