De SP heeft afgelopen vrijdag met de campagnebus de wijken Driemanspolder, Rokkeveen en Meerzicht aangedaan. Afgelopen zaterdag was de SP aanwezig in het Stadshart met het sociale alternatief voor Zoetermeer.

imag1184Met een heuse campagnebus en een 100% sociaal team van 14 SP’ers sterk is de SP Zoetermeer de wijken in gegaan met het sociale alternatief voor Zoetermeer. In gesprek met de inwoners bleek dat er weinig vertrouwen is in de politiek en dat veel mensen nog niet weten of ze wel gaan stemmen. Ook bleek dat veel mensen spijt hadden van hun stem bij de landelijke verkiezingen in 2012 en gaven een aantal van hen aan bij de gemeenteraadsverkiezingen dit keer op de SP te stemmen.

Afgelopen zaterdag stond de SP Zoetermeer met een kraam in het Stadshart. Een aantal mensen kwam hun zorgen uiten over de bezuinigingen en lastenverhogingen, ook Zoetermeerders worden hierdoor hard geraakt. Het SP alternatief hiervoor is dat de mensen weer centraal worden gesteld in plaats van het budget, en dat vergt investeringen in plaats van bezuinigingen. Op vrijdag 14 maart gaat de SP Zoetermeer weer met de campagnebus en het 100% sociaal team de wijken Buytenwegh, Noordhove en Oosterheem in.

 

Kijk voor de komende gemeenteraadsverkiezingen ook op onze verkiezingspagina! Verkiezingen 2014

Kijk voor meer Politiek nieuws: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-