GZ A3 Gemeenteraads Verkiezingen 2014 Zoetermeer

Wie is Groep HOP

7a2e80e68a46a981ba0d037e0636ad88Groep Hop is een zogenaamde naam partij die in 2006 is opgericht door Jan Hop. In dit jaar is meegedaan met de gemeenteraadsverkiezingen in Ermelo. In 2008 heeft Groep Hop meegedaan aan de Provinciale verkiezingen in Gelderland. Hierna deed Groep Hop in 2010 mee in drie gemeenten met de gemeenteraadsverkiezingen, waaronder Zoetermeer. Tijdens deze verkiezingen is de kiesdrempel niet gehaald, maar zijn wel wat Groep Hop punten gerealiseerd door het nieuwe college bijv. het gratis vervoer binnen Zoetermeer, sporten voor de jeugd en de ouderenzorg.

Op dit moment is Arnold Bergmans, lijsttrekker en enige kandidaat op de lijst van Groep Hop (met een enorme achterban aan vrijwilligers). De ambitie is dan ook een zetel te verwerven tijdens deze verkiezingen. Het is natuurlijk beter om heel veel stemmen te halen zodat de invloed die je kunt uitoefenen natuurlijk groter wordt. Deelname aan het College is het streven. De punten van toen zijn nog steeds actueel en van toepassing tijdens deze verkiezingen. Denk ook aan jeugdzorg die naar de gemeente komt.

Speerpunten zijn:

Veiligheid, STOP huurverhogingen vermindering van huur en vermindering van energiekosten. De burger van deze gemeente is geen melkkoe van de grootaandeelhouder, behoud van het Lange Land, 3 u vrij parkeren opnieuw instellen want dit bevordert de economie, ouderenzorg dient op een hoogwaardig niveau te komen en er zullen alternatieven moeten komen voor ouder-kind woningen zodat ouderen niet weggestopt worden in een onder de maat functionerend verzorgingstehuis maar gewoon door de familie kunnen blijven worden verzorgd met ondersteuning van de gemeente.

 Stem wijzer, stem Groep Hop

Meer informatie kunt u vinden op de site: hans-zijlstra.nl,

-advertenties-

-goede doel-