dscf6413Midden op de vrijmarkt was er een podium te vinden met onze eigen Zoetermeerse prinsen en prinsessen. De Oranje Stichting Zoetermeer heeft deze wedstrijd georganiseerd en liet weten dat er dit jaar twee keer zoveel deelnemers waren dan vorig jaar. Deze prinsessen hadden zich eerder deze week opgegeven voor de wedstrijd.

  

evaluatie-oranjestKoninginnedag Oranjestichting groot succes!

De Oranje Stichting Zoetermeer is zeer tevreden met het verloop van Koninginnedag 2012. Mede dankzij een stralend oranjezonnetje was deze dag een groot succes.

dscf6429In de ochtend was het al gezellig druk op de Dorpsstraat, maar in de middag liep het pas echt goed vol. De mensen genoten van de gezellligheid op de vrijmarkt en het supermooie weer op deze Koninginnedag!

   

2012 0430082Voor de fanatieke verkopers op de vlooiemarkt (markt) begon de dag al vroeg. Sommige waren om half drie vannacht al op hun ideale stek. Ook de organisatie was vroeg in de weer.

2012 0427045Koninginnedag Special!

Op deze pagina zullen we u de hele dag op de hoogte houden van alle activiteiten rond de Koninginnedag viering in Zoetermeer.

  

Kijk hier op onze foto pagina voor alle foto's!

-advertenties-

-goede doel-