fototeamentree

Het team van De Entree

Vanaf schooljaar 2020/2021 gaan de Prinses Amaliaschool en Kern Kinderopvang samen verder als ‘Kindcentrum De Entree’. Op vrijdag 15 mei is de nieuwe naam van de Prinses Amaliaschool onthuld op het terrein op Overwater 1 waar het nieuwe gebouw momenteel wordt gebouwd.


Kindcentrum De Entree hoofdafbeelding logoNaast de bekendmaking van de nieuwe schoolnaam is ook de nieuwe website deze dag de lucht in gegaan. Het nieuwe schoolgebouw zal met ingang van het nieuwe schooljaar, in september, in gebruik worden genomen.


De Entree is een nieuw Kindcentrum en is gelegen in de groene wijk Meerzicht, aan de rand van de toekomstige, levendige stadswijk De Entree. De Entree staat voor een nieuwe start. De afgelopen jaren heeft de school een visietraject doorlopen en het onderwijs afgestemd aan de onderwijsbehoefte van kinderen in de 21ste eeuw. Samen met Kern kinderopvang zijn zij een samenwerking aangegaan en wordt er gewerkt vanuit één pedagogische visie. Met elkaar is er een veilige speel- en leeromgeving gecreëerd waar iedereen zich fijn en welkom voelt.

-advertenties-

-goede doel-