De Entree nr 1

De leerlingen van Kindcentrum De Entree wonnen de eerste prijs

De expositie @wonenindetoekomst die van vrijdag 16 oktober tot en met donderdag 12 november te bewonderen was in Woonhart Zoetermeer, is een groot succes geworden. Op de 22 unieke schilderijen, gemaakt door kinderen van verschillende basisscholen en BSO’s, kon iedereen z’n stem uitbrengen.


Er kwamen maar liefst duizenden stemmen zowel online als offline binnen bij de organisatie, die afgelopen week alle stemmen telde. En hierbij is vanzelfsprekend ook gekeken naar het aantal leerlingen, om elke school en BSO een zo eerlijk mogelijke kans te geven.

 De Paulusschool nr 2  BSO IKC De Tjalk nr 3
 De Paulusschool met de 2e plaats  BSO IKC De Tjalk werd derde

De winnaars

Vanwege de geldende coronamaatregelen werden de 3 winnende scholen apart bezocht. Toen hoorden de kinderen ook pas welke prijs zij uiteindelijk gewonnen hadden. De eerste prijs, een cheque ter waarde van € 500,--, was voor Kindcentrum De Entree. De Paulusschool ontving de tweede prijs: een cheque ter waarde van € 250,-- en de derde prijs, een cheque van € 100,--, was voor BSO IKC De Tjalk A.
Onder alle mensen die hun stem hebben uitgebracht werden ook nog eens shoptegoeden t.w.v. € 50,-- verloot. Deze winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen hierover.

-advertenties-

-goede doel-