Entree kunst 1Kindcentrum De Entree doet mee met de kunstactie #wonenindetoekomst van het Woonhart. Leerlingen van groep 4 t/m 8 hebben zich tijdens het atelieronderwijs opgegeven voor dit keuzeatelier. 15 leerlingen hebben gezamenlijk tijdens dit atelier een prachtig kunstwerk gemaakt.

Entree kunst 2Vanaf vrijdag 16 oktober zal het kunstwerk van De Entree leerlingen te zien zijn in het Woonhart. Bezoekers, ouders, familieleden en iedereen die maar wil, kan vanaf die datum stemmen op dit doek. Via het invullen van een stemflyer in het Woonhart of online via een link naar de stemapp op de Facebookpagina / website van het Woonhart. De prijs die de school kan winnen is maar liefst € 500,00, wat de school wil gebruiken voor bijzondere materialen voor een nieuw keuze atelier beeldende vorming.

De expositie van schilderkunstwerken gemaakt door leerlingen van basisscholen uit Zoetermeer zal van 16 oktober t/m 8 november in het Woonhart staan. Dit initiatief komt vanuit de ondernemers van het Woonhart. De scholen hebben een groot schilderdoek ontvangen en werken aan het schilderij met als thema #wonenindetoekomst. Denk hierbij aan: Hoe denken de kinderen over wonen in de toekomst? Hoe ziet dat beeld eruit?
Het kunstwerk moet uiteindelijk een hele moderne, toekomstige versie van een huiselijk tafereel worden zoals bijvoorbeeld grote Nederlandse schilders uit de Gouden Eeuw lieten zien met het beroemde schilderij: ‘Het huishouden van Jan Steen.’

-advertenties-

-goede doel-