Artwork klapstoelkabaret zoetermeerDe komende twee zaterdagen schuif je gratis aan om te genieten van bekend cabarettalent. De 19e zie je Anne Neuteboom en Chris Verlaan in Buytenwegh, op 26 september lach je mee met Pieter Verelst en Lisa Ostermann in Seghwaert. Cabarettalent van nu, corona-proof, in de buitenlucht en helemaal gratis.

Met hun pop-up buitenpodium komen de Klapstoelkabaret-artiesten naar Buytenwegh (grasveld Marsmanhove) en Seghwaert (basketbalveld Seghwaertpark) toe. Publiek neemt een eigen klapstoel mee en neemt plaats op veilige afstand van elkaar. Een soort huiskameroptreden in een hele grote openluchthuiskamer. Zo is theater eindelijk weer mogelijk in coronatijd en wordt het ook nog eens een bijzondere ervaring.

Tijdens Klapstoelkabaret zie je optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie. Die bestaat uit eersteklas cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen.
Op 19 september zie je Anne Neuteboom en Chris Verlaan en op 26 september komen Pieter Verelst en Lisa Ostermann. Aanvang van beide optredens is om  16:00  uur.

 

Aanmelden
Klapstoelkabaret is onderdeel van het UITfestival. Deelname is gratis maar vooraf reserveren is wel noodzakelijk in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan via de site van het UITfestival Zoetermeer: www.uitfestivalzoetermeer.nl. Op de festivallocaties vindt nog veel meer leuks plaats: een workshop kunst bouwen met bamboe voor jong en oud, het cultuurhuis om mee te praten over cultuur in je wijk en pop up optredens.

Goed om te weten: er is geen toilet aanwezig op het festivalterrein. Met oog op de lachspieren, is het dus verstandig vooraf thuis te gaan.

-advertenties-

-goede doel-