AH De LeyensSupermarktmanager Rob Arnoldus en zijn team openden woensdag 15 juli de deuren van hun vernieuwde Albert Heijn. De supermarkt in winkelcentrum De Leyens heeft een ruim assortiment aan verse producten. De winkel is duurzamer, heeft de nieuwste technische snufjes en meer zelfscankassa’s.

“Onze supermarkt is prachtig geworden”, vertelt Rob Arnoldus. “Klanten zijn verrast over de nieuwe inrichting en de variatie van ons versaanbod.” AH De Leyens is ook duurzamer. “We gebruiken geen gas meer, dat levert een forse energiebesparing op. Bovendien zijn er veel minder ventilatoren nodig voor onze koelinstallatie, die daardoor een stuk stiller is.” legt Rob Arnoldus uit.

Bij binnenkomst word je direct verrast met een wereld van verse groente en fruit. Met dry misting, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers. Ook het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. 

Albert Heijn De Leyens wil klanten inspireren en het hen zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Medewerkers staan klaar om te adviseren over verse producten; van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank. Rob Arnoldus: “Ook hangen overal grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. En we hebben meer zelfscankassa’s voor meer betaalgemak.”

Albert Heijn De Leyens is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

 

foto: supermarktmanager Rob Arnoldus en assistent manager Dylan van Uffelen
fotocredit: Albert Heijn/Ruben Schipper

-advertenties-

-goede doel-