IMG 20200523 WA0005Stichting Groene Wij heeft afgelopen zaterdag 100 Koffie & Knuffel-pakketten samengesteld. De pakketten zijn gevuld met knuffelberen, koekjes, koffie/thee, een gedichtje, handgeschreven kaartjes, én een berg ‘Groene Wij liefde & power’, zoals zij het zelf noemen.

Aangezien stilzitten geen optie voor Groene Wij is, en zij momenteel geen fysieke activiteiten voor hun doelgroepen kunnen organiseren, hebben zij dit project bedacht. “Omdat er heel wat mensen in Zoetermeer zijn die een opsteker kunnen gebruiken momenteel. En omdat diezelfde mensen een fysieke knuffel missen, geven wij hen een knuffel op deze manier”, vertelt vrijwilliger Anita.
De eerste pakketten zijn al rondgebracht, komende week zal Groene Wij, in samenwerking met o.a. De Zonnebloem Zoetermeer-Zuid en VluchtelingenWerk Zoetermeer de overige pakketten gaan bezorgen.

 IMG 20200523 WA0010  IMG 20200523 WA0007

Wat is Groene Wij?

Groene Wij is een stichting gevestigd in Zoetermeer die zich inzet voor de kwetsbare groepen in Nederland. Zij verzorgen o.a. Verwen-middagen voor kinderen met special needs en ouderen, zij masseren Vergeten Kinderen en organiseren events om bruggen te bouwen tussen verschillende culturen.

-advertenties-

-goede doel-