IMG 6212 copyIMG 6213Mini supermarkt Alsabiel opende afgelopen week zijn deuren voor het winkelend publiek in Winkelcentrum Meerzicht. Deze enthousiaste vriendelijke ondernemer gaat niet op de meest ideale tijd open nu in de tijd van de corona crisis, maar met gepaste afstand voor elkaar weten de mensen de nieuwe winkel toch te vinden.

Op de voormalige locatie van de groente en fruit specialist in winkelcentrum Meerzicht heeft op woensdag 1 april Alaa Sarhan zijn deuren geopend van zijn 'mini' supermarkt Alsabiel. Alsabiel onderscheidt zich van de andere supermarkten in het centrum door vooral producten uit het Midden-oosten aan te bieden. Alle vleeswaren en het voorverpakte vlees zijn halal. Sarhan is van plan binnenkort de supermarkt uit te breiden met een eigen slagerij, maar kon nog niet zeggen wanneer. 

Sarhan: "Ik lever heel veel bijzondere producten, die je in een normale supermarkt niet kan krijgen. Deze producten komen uit Egypte, Turkije, Irak en Syrië. Daarnaast hebben we ook veel biologische verse groente en fruit. Islamitische klanten kunnen heel goed bij ons terecht, maar ook alle andere Zoetermeerders zijn van  harte welkom!"

 IMG 6212 copy
Tekst en foto, Marja de Laaf

-advertenties-

-goede doel-