20200208 16246Vier jongeren van Leo’s club Zoetermeer gingen zaterdagochtend helemaal uit hun dak met shoppen bij Intertoys. Zij winkelden echter niet voor zichzelf, maar voor speelgoedbank IKROS. Met 3 Pubquizen werd vorig jaar in totaal €4211,- opgehaald, bestemd voor nieuw speelgoed voor IKROS.

20200208 16240Speelgoedbank IKROS is één van de gedupeerden van de grote brand bij Shurgard. Op 1 januari verloor de speelgoedbank de hele opslag speelgoed. Sabine van der Linden, Leo’s club Zoetermeer: “Het is al een geweldig mooi bedrag dat is opgehaald, maar we kunnen er een winkelwaarde van ongeveer €5000,- aan speelgoed voor uitzoeken! We krijgen 10% korting bij Intertoys Stadshart en ook nog eens 20% bij Spel en Meer in de Dorpsstraat!”.


“Vooral speelgoed voor de wat oudere kinderen is erg welkom bij de speelgoedbank, dat wordt minder vaak binnen gebracht. Maar we zijn overal erg blij mee!”, aldus Ronald Offers van IKROS.


De speelgoedbank verstrekt gratis speelgoed aan kinderen van wie de ouders het financieel minder goed hebben. Nieuw speelgoed voor de kinderen is dan niet altijd mogelijk. Kinderen met een Zoetermeerpas kunnen zo elke drie maanden iets komen uitzoeken wat zij heel graag willen hebben.

-advertenties-

-goede doel-