ta uiterlijke verzorgingDe Piëzo TalentenAcademie organiseert wederom het jaarlijkse talentenfeest in de week van 16 december. Kinderen tussen 9-14 jaar maken op de TalentenAcademie kennis met verschillende beroepen en kunnen meedoen aan leuke en leerzame workshops over horeca, techniek en kunst.

In de wijk Palenstein staan horeca en kunst centraal. De kinderen leren lekkere en gezonde hapjes koken en maken samen een kunstwerk (trek wel kleren aan die vies mogen worden). In Buytenwegh is het thema techniek aan de beurt. Kinderen ontdekken de wondere wereld van techniek in de Technobiel en de Ambachtenwerkplaats. In Oosterheem leren kinderen alles over uiterlijke verzorging in de workshops nagels, haar stylen of gezichtsverzorging. Ouders zijn ook van harte welkom.

Bij PiëzoCentrum Palenstein (Rakkersveld 253) is het feest op maandag 16 december van 15.15 - 17.15 uur. In Buytenwegh bij de Ambachtenwerkplaats (Teldersrode 21) op woensdag 18 december van 13.30 - 15.30 uur. Oosterheem (Zanzibarplein 21) is donderdag 19 december van 15.30 - 17.30 uur aan de beurt. Kinderen die vanaf januari 2020 ook mee willen doen met de TalentenAcademie ‘gezondheidszorg’ kunnen zich op deze dagen direct inschrijven.

 

Piëzo TalentenAcademie

Bij de Piëzo TalentenAcademie ontdekken kinderen van 9 tot 14 jaar hun talent en nemen een kijkje in de wereld van beroepen. Ze maken kennis met diverse vakgebieden en professionals uit de wereld van beroepen. Ze ontmoeten professionals die vertellen over hun beroep, worden uitgedaagd om bij zichzelf te onderzoeken of ze de benodigde vaardigheden van het beroep herkennen en welke talenten bij het beroep horen. Ook gaan kinderen aan de slag met het ontwikkelen van hun talent en competenties. Zij leren onder andere presenteren, samenwerken, problemen oplossen en het is mooi om te zien hoe hun zelfvertrouwen groeit.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Jocelyn Heidweiller via 06-51948552, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Fotograaf: Piëzo

-advertenties-

-goede doel-