COR 0490Molen De Hoop organiseert op zaterdag 11 mei weer een Molenontbijt rond en op de molen in Zoetermeer. Gezellig samen ontbijten in een rijksmonument terwijl u het onderhoud en behoud van de molen steunt.

P1120985Jaarlijks is er ruim 20.000,- euro nodig om de molen in stand te houden. Twintig vrijwilligers zetten zich geheel belangeloos in om deze molen open en werkend te houden.

Het ontbijt is in buffetvorm, compleet met gebakken ei, vers brood van Bakker Ammerlaan, vlees van scharrelslagerij Meat & Daily’s, kaas van ’t Kaashuys, fruit, koffie/thee, jus d’orange enz. Meubilair, bestek en diverse andere benodigdheden voor het ontbijt worden verzorgd door DNN verhuur. Allemaal Zoetermeerse en Dorpsstraat bedrijven die het behoud van Molen De Hoop een warm hart toedragen en daarom bereid zijn gevonden te leveren tegen een gereduceerde prijs.

Het ontbijt begint om 09:00 uur en duurt tot 11:00 uur.
De kosten voor het ontbijt bedragen € 10,00, kinderen t/m 12 jaar betalen € 5,00. De netto opbrengst is geheel bestemd voor het onderhoud van de molen. Bij slecht weer staan er tenten waarin u droog kunt zitten. Muziek verhoogt de sfeer en de bekende `Zoetermeerse troubadour Dennis treedt weer voor u op. Ook zullen er deze dag activiteiten zijn in het kader van Nationale Molendag.

Net als vorig jaar, is het ook dit jaar mogelijk op de stelling ontbijten. Voor maximaal 30 personen is het mogelijk om tijdens het ontbijt te genieten van een prachtig uitzicht over onze stad. De kosten hier bedragen € 20,00 p.p.. Hier is de aanvangstijd 09:30 uur.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, adres en aantal kaarten. Bij slechter weer, verhuist het ontbijt naar binnen op hoogte in de molen. Het is dan mogelijk om naar buiten te lopen om van het uitzicht te genieten.

Kaartverkoop voor het ontbijt bij:
- Molen De Hoop, Eerste Stationsstraat 37A (vrijdag en zaterdag van 11 tot 17 uur)
- Bakker Ammerlaan Dorpsstraat en Leidsewallen
- Bakker Ammerlaan Bleiswijk Dorpsstraat en Kranenburg
- Helders’ Drankenspeciaalzaak, Dorpsstraat 130

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-